2017 een jaaroverzicht van een prachtig jaar

Jaaroverzichten maken was  iets wat ik in het verleden steevast deed in de laatste maand van het jaar, maar dan wel op mijn eigen persoonlijke blog. Dit jaar heb ik getwijfeld of ik een jaaroverzicht zou maken en zoja: Plaats ik deze op de gezinsblog of op mijn eigen blog. Ik kies voor hier en verwijs bij mij naar hier, want ik ben ternslotte een deel van mijn gezin en het merendeel van ons jaar was hier! Ons gezin! En dat maakte 2017 zo bijzonder en uniek.

Ik begin maar gewoon bij het begin.
Januari:
*Mijn lieve, irritante 😉 puber Xanne werd 13! Wat had ze er naar uitgekeken!
*Eindelijk begonnen ze aan de vochtproblematiek-oplossing in onze woning. We waren tenslotte pas 5 jaar aan het klagen, dus een oplossing was wenselijk. Er werd gehakt, geboord, gegraven en weer opgebouwd. Maar de 1e stappen werden gezet.

Februari:
*Langzaam kroop onze bruiloft dichterbij en waren we met de voorbereiding bezig. Een van die dingen was ‘witte duifjes ophalen’ in Middelburg. En dat deden we dan ook in februari bij Jan Roest.

Maart:
Op een zaterdagochtend werd ik verrast door mijn zus en mijn dierbare vriendinnen die me kwamen verrassen voor mijn vrijgezellenfeest! Natuurlijk zat Erik in het complot en had hij gezorgd dat we niks zouden plannen. Het was een prachtige dag vol verrassingen en wat heb ik genoten!

Knuffelen met de heerlijke VW Kever die mij door Limburg reed met mijn vrijgezellenfeestje

April:
12 April was ONZE dag. Een fantastische dag die eigenlijk maar 1  ding miste. Een foto van ons met de meiden :-O. Verder was de dag perfect! We hadden de mensen om ons heen die we om ons heen wilden hebben. De perfect locatie en een super entertainment voor de kinderen. En aan het einde van dag gingen we als Meneer en Mevrouw de Laat naar huis <3.

Perfect!

Mei:
Larissa werd 16! Een bijzondere leeftijd voor een bijzondere dame! En deze dame ging ook voor het eerst naar een gala! Wat stond ze er prachtig op!
Ook stond in mei een concert op de planning met de dames: Shawn Mendes. Wat een beleving! En wat is er genoten! Larissa, Xanne, Eleni en Hayley hebben een prachtige dag gehad!

4 Meiden, klaar voor HET concert
En daar stond hij dan!

Juni:
Met Nyntha’s 4e verjaardag, stond ook Nyntha’s 1e schooldag  op het menu. En wat deed ze dat fantastisch! En zo zat ineens de hele bende op school!
Erik en ik gingen in juni een weekendje genieten van ons huwelijkscadeautje en gingen naar Marco & Friends. Even genieten van goede muziek en elkaar! <3

Met haar vriendje Kermit op haar rug, klaar voor haar allereerste schooldag op de Bongerd

Juli:
Juli stond vooral bol van genieten.
*Genieten met de meiden van een Last-minute-vakantie naar Zilverstrand in Mol. En als ik zeg: Last-Minute, dan bedoel ik Last-Minute. “Dat is morgen al!” ‘Zullen we?’ “Oke!” En zo gingen we de dag erna naar Mol.

“Zit er zand onder onze voeten?” aldus Xanne en Eleni
“Doe mij maar een emmertje koffie!”
Eleni de kleine Zeemeermin
Hole in uhm….
Zo lukt het ook hoor!
Aju! We gaan!

*Genieten voor Larissa voor haar allereerste solo-vakantie naar Salou! (En ja dat was ook een stukje Augustus, ik weet het ;-))

Zonsopkomst in Salou op dag 1

*En Genieten voor mij, samen met Marijke op Share a Perfect Day bij Guus, Miss Montreal en Van Huys Uit.

Augustus:
*Eleni werd 13! Hehe! Eindelijk werd ook Eleni 13 en was ze weer even oud als Xanne 😉
Ook startten we in augustus een nieuw uitwisselingsavontuur met een studente. Dit keer een studente uit Frankrijk. Een jongedame van 17 jaar. (Uit privacyoverwegingen geen naam dit keer)

September:
*EFTELING! 4 fantastische dagen Efteling, omdat Opa en Oma Piano 50 Jaar getrouwd zijn/waren en zij ons en tante Inge uitnodigden voor een lang weekend Efteling. Wat een fantastisch weekend voor iedereen!

Wij met zijn allen in Symbolica
Het Gouden bruidspaar
Het Gouden bruidspaar met Erik en tante Inge

*De RMcD-veiling die Erik en ik mochten organiseren voor het Huis in Maastricht met een opbrengst van €8328,- Na al die periodes met Nyntha daar, was dit iets wat we met zoveel liefde hebben gedaan, samen met alle duivenmelkers van Nederland en België.
*Een avondje kermis van onze meiden en onze studente in Weert. Wat  hebben ze een FANTASTISCHE avond gehad en wat hebben ze een lol gehad!

Neeheee, geen foto!
Alle vier in de botsauto’s

Oktober:
*Onze studente ging weer naar huis. Terug naar Frankrijk. Voor ons was het een bijzonder, maar zeer roerig avontuur.

December:
*En zo hadden we ineens 4 tieners! Ymke werd 10! En toch blijft ze een van de kleintjes 😉
*We plakten er gewoon nog een concertje aan vast. Guus Meeuwis: Wintereditie dit keer. En we namen, naast de 3 pubers, ook Marijke mee! Wat een feestje! Wat hebben we genoten! Helaas moest Marijke het zonder muts doen. 😛

Echte zusjesliefde <3
BFF’s 😉
Samen metmijn “kerstmeisje”:P

Het is een lang jaaroverzicht en toch een jaaroverzicht in een notendop. 2017 Is voor mij een jaar waarin ik vooral terug wil kijken naar al de mooie dingen. 2017 Heeft ons gezin weer zoveel sterker gemaakt, zoveel dichter bij elkaar. Nog meer een gezin.

Ons gezin

En wat ben ik trots dat ik, samen met Erik, aan het hoofd van dit gezin mag staan. En nu als man en vrouw!
2017; Je was een mooi jaar! 2018: Kom maar op!

Een gedachte over “2017 een jaaroverzicht van een prachtig jaar”

Reacties zijn gesloten.