4 Weken in ons gezin!

4 Weken geleden stapten we zenuwachtig in de auto. Niet wetend wat ons te wachten stond. Was ze net zo zenuwachtig als wij? Zou er een klik zijn? Hadden we wel gespreksstof? Hoe zouden de eerste weken gaan verlopen?
En nu? Nu zijn we 4 Weken verder. 4 Weken waarin we heel veel van elkaar geleerd hebben. Maar ook met elkaar geleerd hebben. Waarin we elkaar hebben leren kennen en waarin we elke dag een beetje meer naar elkaar toe groeien. 4 Weken waarin het soms moeilijk was, maar waarin we ook veel lol hebben gemaakt. Julia past in ons gezin. Echt een stukje van onze Patchwork-family! ♡ We zijn echt ontzettend blij met Julia als onze studente en we hebben het echt met haar getroffen!

Op dinsdag was Julia echt jarig! Ze bereikte haar 16e verjaardag! Voor Julia ongetwijfeld een dag met mixed feelings, maar we onthaalden haar ’s ochtends met ballonnen, een Lang zal ze leven en felicitaties. En ’s middags ging ze lunchen met een vriendin van school. De ballonnen liggen nog steeds in de woonkamer. Ik heb met Julia afgesproken dat ze blijven liggen tot haar pakketje uit Amerika is aangekomen! (Ik hoop dat de ballonnen dat aankunnen ;-))
Zo na het eten doen de meiden allemaal hun eigen ding. En deze week wisten we dat bij toeval heel mooi vast te leggen. Er werd een boek gelezen of een spelletje gedaan op de telefoon. De meiden deden ieder iets voor zichzelf en waren toch samen. Erik en ik voelden ons echt even de Koning & Koningin te rijk! ♡

Afgelopen week hebben we pannenkoeken gegeten. In Amerika iets wat als ontbijt wordt gegeten. Wij eten het als avondeten. In Amerika eten ze hele dikke pannenkoeken, onze pannenkoeken zijn crepes. Terwijl onze crepes nóg dunner zijn. Heerlijk om die verschillen te mogen ervaren! 

Dit weekend heeft Julia veel opgetrokken met haar mede-HighSchoolHollandstudenten uit Venray. De verhalen tot nu toe klinken goed! Fijn om te horen dat ze haar weg vindt! 

En voor ons? Wij starten vandaag weer aan een nieuw, iets kleiner avontuur. Laten we het de “Zevensprong” noemen. Daarover maandag meer lol. 

Een gedachte over “4 Weken in ons gezin!”

Reacties zijn gesloten.