Wie is de #bendevan5 #1plus1is7

IMG_20140727_232411

1Plus1is7 Bestaat uit Erik, Samantha en de Bende van 5. En de Bende van 5? Dat zijn:


Larissa (dochter van Erik)

Geboren op 7 mei 2001 in het Brabantse Eindhoven. De oudste van het stel en na het afronden van haar Gymnasium in 2020 is Larissa op zoek gegaan naar zichzelf en haar eigen kunnen. Langzaamaan lijkt ze haar weg gevonden te hebben en momenteel doet ze vrijwilligerswerk in Oirlo, naast haar dagelijkse ochtendkrantjes natuurlijk.

Haar grootste hobby zijn de duifjes. Met name Fluff, de sierduif en natuurlijk Bontje.  Larissa speelt sinds vorig jaar onder haar eigen lidnummer in de vereniging en daarnaast houdt Larissa zich ook bezig met het “destringen” van duiven in de vrije natuur die draad, garen, touwtjes om hun pootjes hebben. Door dit te doen, helpt ze de duifjes met het voorkomen van verdere verwondingen.
Larissa is op insta te vinden met haar eigen duiven via Larissapigeons.

Xanne (dochter van Samantha)

Geboren op 6 januari 2004 in het Limburgse Roermond. De tweede van de bende en na het afronden van haar VMBO op het Metameer is Xanne aan de Kappersopleiding begonnen in Nijmegen.
Momenteel zit Xanne daar in het 2e jaar en loopt ze 2 dagen in de week stage bij Huizenaar Kappers in Venray.

Naast studeren en stage werkt Xanne ook nog als Hoofd Kassa bij Jumbo de Bleek in Venray en heeft ze ook nog tijd over voor een vriendje. (“Hoe dan?!” Hoor ik je denken?) Tussen d’r vriendinnen door dan maar he? 😉

Eleni (dochter van Erik)

Geboren op 10 Augustus 2004, ook in het Brabantse Eindhoven.
Eleni rondde in 2021 haar Gymnasium af en besloot te gaan werken bij de Plus in Venray. Daarvoor gaat 3 keer in de week in de vroege ochtend de wekker zodat ze de internetbestellingen klaar kan maken voor de inwoners van Venray.
Op woensdag mag ze een hele dag heerlijk tussen de paarden vertoeven in Wellerlooi.

Eleni is nog steeds enorm dol op paarden en paardrijden. Dat doet ze dan ook meerdere keren per maand. Zowel dressuur als springlessen.
Eleni is nog steeds een echte boekenwurm. Gelukkig lukt lezen tegenwoordig een stuk beter nu er geen bergen huiswerk meer op haar wacht en tegenwoordig verslind ze, met name, Engelstalige boeken.

Ymke-Simona (dochter van Samantha)

Geboren op 6 December 2007, ook in het Limburgse Roermond.
Ymke startte na de Bongerd op het Maasland in Blerick, maar dit bleek al snel geen goede keuze te zijn voor Ymke. Na de kerstvakantie van de brugklas maakte Ymke de overstap naar de Berkenschutse in Heeze (VSO) en inmiddels zit Ymke in leerjaar 2/3 en is zojuist de keuze gemaakt dat Ymke Havo gaat doen. Ymke is enorm op haar plek daar.

Ymke doet niet echt aan sport, maar houdt enorm van lezen, puzzelen (1000 stukjes), puzzelen in een puzzelboekje en dan bij voorkeur binaire puzzels, kleuren en Tiktokfilmpjes kijken.

Nyntha (dochter van Erik & Samantha)

Geboren op 22 Juni 2013 in het Zuid-Limburgse Maastricht. Onze bengel.

Nyntha zit inmiddels in groep 5 van de Bongerd en heeft ons in haar 8 jaar al voor heel wat uitdagingen gezet. Zowel op het medische vlak als ook gewoon om wie ze is. Maar Nyntha is een heel lief, vrolijk, sociaal en blij kind.
Nyntha houdt enorm van lezen, buitenspelen, fietsen, afspreken met klasgenootjes, spelletjes doen en Animal Crossing.

20150904_180907 (2)

Erik & Samantha

Erik is geboren op 21 Juni 1968 in het Brabantse Son en Breugel. Erik is vrachtwagenchauffeur van beroep en mag momenteel voor een paar uurtjes per week zijn beroep uitoefenen.
Samantha is geboren op 31 Augustus 1981 in het Limburgse Geleen. Samantha is momenteel huismoeder. Sinds 9 April 2011 hebben ze een relatie en staan ze ook wel bekend als het “Chocomelstel”. Op 12 april 2017 hebben ze elkaar het Jawoord gegeven en zijn ze nog getrouwd ook!

Sinds 19 December 2011 wonen ze samen in het Noord-Limburgse Venray met de (toen nog) #bendevan4 en inmiddels #bendevan5.

Wij zijn, wat ze noemen, een samengesteld gezin. Een groot gezin. En we vinden het geweldig! We zijn trots op onze meiden en trots op hoe ze het doen. Trots op elkaar en trots op wat we in de afgelopen (bijna) 11 jaar bereikt hebben. Hoe ons gezin één is geworden. En met de komst van ons kleintje nog meer één werd dan we al waren.

Dít zijn WIJ!

3 gedachten over “Wie is de #bendevan5 #1plus1is7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De #Bendevan5 (meiden)