Heijderbos met de grote dames

Sinds Nyntha er is, is een dagje aandacht voor de vier grote dames natuurlijk niet meer echt aan de orde. Al snel gaat zowel onze aandacht als ook de aandacht van de dames naar Nyntha. Daarom hadden we besloten dat we deze vakantie 1 dagje weg wilden met de vier grote dames. Nyntha zou bij Sanne blijven.

Ons oorspronkelijke plan was Irrland. Een waterpretpark net over de grens in Duitsland, maar het weer werkte zo ontzettend goed mee *kuch* dat we besloten om toch maar voor iets anders te kiezen. Maar ja. Wat. De leeftijden van de meiden liggen dan toch aardig uit elkaar. Ymke is 6 en Larissa is 13. Zwemmen wiilden we nu  niet gelijk als enige dus hebben we een hele avond zitten zoeken en zoeken. Na heel veel zoeken en dingen afstrepen, kwamen we uiteindelijk uit op Heijderbos. Dit park heeft een zwembad, maar ook een Jungledome. Een jungle binnen met een geweldig klimtouwenspel en van alles te doen tussen de dieren. Dát leek ons wel wat voor alle meiden! De reservering werd gemaakt en de tassen werden ingepakt en de meiden werd dit keer niks  verteld!

Sanne kwam rond 11 uur aan om op Nyntha te passen en de meiden werd verteld dat ze een korte broek moesten aantrekken en stevige schoenen. Er werd eens vertwijfeld naar buiten gekeken, waar de regen met bakken tegelijk uit de lucht kwam vallen. Korte broek? Zijn jullie wel goed wijs?

Er werd gegist, geraden, geroepen. Zwemmen werd natuurlijk geroepen, maar antwoord gaven Erik en ik niet. En eenmaal aangekomen bij Heijderbos, bleven Erik en ik hun vragen ontwijkend beantwoorden. De kaartjes werden gehaald en op weg naar de Jungledome liepen we langs een kleine kinderboerderij met de meest schattige biggetjes *ahum* ooit gezien. *zingt “Welkom,welkom… bij de 3 biggetjes”

In de polonaise?

Vanuit de kinderboerderij liepen we door naar de Jungledome. WARM! Nu snapten de meiden waarom ze die korte broek aanmoesten en waarom die stevige schoenen aanmoesten! Eenmaal binnen, werd er wat onwennig om hen heen gekeken en toen begon het grote avontuur!

Mama & Ymke (En Larissa ervoor)
Ook Erik bungelt mee

Larissa & Xanne (in de verte vooraan)

Eleni slingert ook!

Toen we de uitweg door het touwendoolhof hadden gevonden, de een wat sneller als de ander, vonden we een plekje om even rustig te zitten. Even bij te komen van al het geklauter en geklim. Dan besef je pas hoe vermoeiend dat eigenlijk is LOL. Maar eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat het erg leuk was om even lekker te ravotten met de meiden. Dat verdienen hen ook!

Ik sluit de blog af met een paar leuke foto’s. En een filmpje van een spannende tocht over de stenen door een rivier van Heijderbos volgt nog. We hebben doodsangsten uitgestaan! *kuch* (Ik heb zelfs om mn mama geroepen!!)

Eleni <3

Xanne <3

Ymke <3

Onze stoere bende

Even knuffelen met mijn een van mijn oervoorouders

Deze is toch té schattig!?

Ze hebben hun gezamelijke voorouder gevonden? 😉