Let the adventure begin!

Na weken aftellen, vele aanpassingen maken in huis en zenuwen tot en met was het vandaag zover. “Meet your student-day” in Heino. De dag dat we Julia mochten ontmoeten en mee naar huis nemen. Dat we het startschot gaven aan een nieuw avontuur.

Nyntha naar Marijke zodat we optimaal ruimte hadden in de auto en op naar Heino. Daar eenmaal aangekomen werden we warm welkom geheten door het team van Travel Active en werden Julia en Fausto geroepen. En toen was daar de ECHTE kennismaking! Na een knuffel van Julia en Fausto werd er voorzichtig gezocht naar een onderwerp om over te praten. Waar gaan we het nu over hebben?

14205963_1081150988659759_85728124550650309_o

Na een kop koffie en een stukje vlaai (Ja ja, de echte uit Limburg) was er de presentatie van de studenten. Voor Julia even schrikken, want ze had niet helemaal begrepen dat ze voor al die mensen zichzelf moest voorstellen in het Nederlands! Maar wat deed ze het geweldig! En Fausto ook!

Hierna was er nog tijd voor even kort bijkletsen met de regiocoördinatoren en kregen we een bitterbal en dergelijke aangeboden. En toen? Toen kwam het afscheid voor Julia en Fausto van hun medestudenten en mocht Erik gaan puzzelen met koffers en tassen. En werd het bewijs weer eens geleverd. Vrouwen nemen veel meer bagage mee dan mannen ?.

Nu is het avond. Julia en Fausto liggen al in bed. Beide vermoeid van een zware week summercamp. Ongetwijfeld vol van emoties nu ze eenmaal in Venray zijn. Julia op haar plek van bestemming en Fausto op zijn tussenstop.

We gaan ervoor! We gaan er een prachtig jaar van maken!!!

4 gedachten over “Let the adventure begin!”

  1. Wat ’n warm welkom ! Dit gaat zeker ’n geweldig jaar worden voor jullie allemaal ???

  2. Aha, daar waren jullie.

    Heel veel plezier met elkaar.

    Geweldig dat jullie dit kunnen en doen

  3. Vanuit ’t Nuenense een heel mooi jaar gewenst voor jullie allemaal, maar heel speciaal voor Julia.

  4. Nu al zin om t volgende stuk te lezen ? enne ..met dat naamsbordje erbij kan t toch niet anders dat ze zich in elk geval nu al zeer welkom moet voelen ??

Reacties zijn gesloten.