“Terug naar de plek waar onze liefde begon…”

In de auto klonk het ineens:

“Schat pak mijn hand ik breng je terug naar de plek waar ik jou heb gevonden
terug naar de tijd dat onze liefde begon.”

Erik en ik keken elkaar met een veelzeggende blik aan en schoten in de lach. Erik zette het nummer opnieuw aan en volume wat harder. Want we gingen ECHT op weg naar de plek waar onze liefde begon.
Met de Bendevan5 in de auto waren we op zaterdag 9 april 2016 op weg naar IKEA Son. Net als op Zaterdag 9 april 2011. Alleen toen met alleen Xanne en Ymke.

image

Een aantal weken geleden stuurde ik een mailtje naar de klantenservice van IKEA met ons verhaal. Onze eerste date, 5 jaar samen zijn en eigenlijk de brutale vraag of zij me konden helpen met iets te bedenken voor 9 april. En toen ging mijn telefoon…
Daar stonden we dan zaterdag. Met tranen in mijn ogen heb ik naar de gedekte tafel staan kijken. Wat waren we allemaal onder de indruk. Wat voelde het bijzonder om daar te zitten met ons hele gezin.

image

Maar onze dag begon ook heel bijzonder. Er stonden ineens 5 meisjes naast ons bed met ontbijt. En eenmaal beneden was er een rijkelijk versierde kamer en een ontzettend mooie, zelf gemaakte kaart. Een kaart die onze relatie symboliseert. De meiden hebben ons zo verwend op onze dag.

image

Wat zijn we trots op onze Bendevan5.  Gelukkig met elkaar. En wat hou ik van Erik. Na die 5 jaar nog steeds. Ik kan echt oprecht zeggen dat ik gelukkig ben. Met ons gezinnetje! ♡♡♡♡♡♡♡

Een gedachte over ““Terug naar de plek waar onze liefde begon…””

  1. Wat een geluk, heerlijk.
    Dat doet een mens goed.
    Tof dat IKEA hier zijn steentje aan kan bij dragen.
    Alle goeds voor jullie.
    Groeten, Rob

Reacties zijn gesloten.