Counting the days!

In onze blog over onze Gaststudente konden jullie lezen dat we een definitief “JA” hadden en sinds die dag zijn we ook echt aan het aftellen. De dagen gingen in het begin langzaam voorbij, maar nu lijken ze echt voorbij te vliegen!

Er is een kamer op zn kop gezet. Slechts 2 dingen zijn op hun plek blijven staan. De kledingkast en de verwarming. Om de doodeenvoudige reden dat de kast nergens anders kon en de verwarming vastzat. Voor de rest heeft elk ander meubelstuk een nieuwe plek gekregen en is er een bed en een bureau bijgekomen. En zo kreeg de kamer van Larissa en de gaststudente steeds meer vorm. En nu?

20160811_200010_websize

Nog maar 16 dagen! *rent gillend door het huis*

Jullie zien, onze Gaststudente heeft ook een naam. Julia! Ze is (nog) 15 en zal 16 worden als ze net in Nederland is.

Inmiddels is er ook over en weer contact. Contact tussen ons en de ouders en sinds gisteren contact tussen Julia en de drie oudste meiden. Vooral dat laatste vinden de meiden spannend!! Nu moeten ze ineens in het engels schrijven! En dat kunnen ze niet! Denken ze ;-).

Terwijl wij in Nederland de dagen aftellen naar haar komst, wordt in Amerika afgeteld naar het vertrek van Julia. Maar op een hele andere manier dan wij dat doen. Koffers worden ingepakt en er wordt met een heel ander gevoel naar het vertrek gekeken dan wij naar haar komst kijken. Maar wat vind ik Julia en haar ouders sterke mensen dat ze dit doen en haar dit toestaan! En we kijken er echt naar uit… En we hebben diep diep respect voor haar en haar ouders en familie.

Deze slideshow vereist JavaScript.