Een fantastische week met onze #bendevan5

Nagedacht en mezelf afgevraagd wat voor blog ik wilde maken over de week in de vakantie dat we alle meiden thuis hadden. Een fotoblog. Of misschien over elke dag een stukje schrijven. Nu de vakantie ECHT ten einde loopt kom ik tot de conclusie dat ik eigenlijk het beste drie fotoalbums kan maken met daarin de mooiste, leukste en fantastische foto’s en ik denk dat ik een soort van dankwoordje wil schrijven aan de meiden. Aan alle 5 de meiden.

“Lieve lieve meiden, deze vakantie was er een waarin jullie elkaar maar een kleine week echt samen zouden zien. Een vakantie waarin we maar heel weinig tijd hadden om leuke dingen te doen. En waarin er dus ook maar weinig tijd was om samen te genieten. Maar jeetje, wat was het een fantastische week! We begonnen met zoiets moois als samen werken aan de kamer voor Larissa en Julia. Met vereende krachten werd er gesjouwd en gesleept. En zo werd het een kamer waarin jullie nieuwe ‘gastzus’ straks een thuis mag krijgen.

Toen kwam de Kermis in t dorp. Jullie gingen jullie eigen weg met vriendinnen, maar hingen ’s avonds weer lekker op de bank en toen op zondag onze planning in t riool vastliep was er zoveel begrip van jullie. Zo fijn! Zoveel waard voor ons! Dankjulliewel!

Op maandag konden we dan eindelijk met jullie naar de Kermis en wat hebben we jullie zien genieten. Met elkaar, met ons, alleen. Jullie straalden van het begin tot het einde. Oké, naar huis gaan is nooit leuk ;-), maar Papa op mijn fiets was dan toch best wel weer grappig :-p.

Deze slideshow vereist JavaScript.

En op de dag dat Eleni 12 werd wisten jullie allemaal niet waar jullie heen wilden, maar Google wees jullie steeds naar hetzelfde. Dus namen we jullie mee naar ’t Platteland. En WAT zijn we blij dat jullie daar zo hebben genoten. Wat hebben wij genoten dat jullie genoten! Allemaal op de skelterbaan, behalve Papa dan lol. En de dag hebben we met de 3 grote dames afgesloten met een spetterend ijsje in Brabant. Nomnomnom.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Nu rest er nog ongeveer een halve dag en dan is jullie vakantie samen voorbij. Namens ons, Sammy en Papa/Mama & Erik, dankjulliewel voor deze heerlijke vakantie. Voor de momenten waarin we mogen zien dat jullie samen zo’n heerlijke #bendevan5 zijn. We zijn beretrots op jullie!

Geniet van jullie vakantie bij Mama/Papa en dat het minstens zo fijn mag zijn als dat wij het hebben gehad met jullie!

Op naar ons nieuwe avontuur!”

En ik sluit af met een aantal prachtige foto’s van de meiden  op zich. Ook in een album…

Deze slideshow vereist JavaScript.