De eerste vakantieweek…

Is gewoon al bijna om! :-O

En wat hebben we nu werkelijk gedaan?! Nou, opgeruimd, gepoetst, gewerkt, Pokémon gevangen. The usual stuff ;-).

Ymke mocht een weekje logeren bij Opa en oma Papagaai en Xanne is bezig aan haar eerste serie van 10 dagen bij Papa. Larissa en Eleni zijn bezig aan hun eerste week bij ons. Dus een relaxt weekje met de meiden van Erik hier. 

Met een zieke Nyntha is het wel een beetje aanpassen, maar dat geeft ons wel een beetje de ruimte en tijd om de dingen te doen die we willen doen in huis. Zoals jullie konden lezen gaan we een prachtig avontuur aan en komt over een maand onze gaststudente uit Amerika aan. Maar voordat we haar een plekje kunnen bieden, moeten er hier en daar nog wat dingetjes gebeuren in huis en in hoofdzaak op de kamer van Larissa. Larissa zelf is al volop begonnen aan haar kamer en er zal nog even doorgewerkt moeten worden zodat er over een maand een mooie 2-persoonskamer van gecreëerd is. Een kamer waar 2 meiden kunnen slapen, aan hun huiswerk kunnen werken, maar waar ze ook wat ruimte hebben voor henzelf. 

Naast de “verbouwingswerkzaamheden” op zolder gaan ook de gewone dingen door. De jaarlijkse grote schoonmaak van de kamers van de meiden. Het huishouden, de duifjes, de voorbereiding voor de veiling van Duivenmarktplaats.nl.  En ook de voortzetting van het schilderwerk beneden gaat gestaag verder. Stiekem wil ik het allemaal af hebben voor eind augustus ;-).

De rest van de vakantie staan nog wat leuke dingen gepland. Sowieso een logeerpartijtje met Falco en Ymke. Nynke die mee gaat werken met Erik. Venrayse Kermis.  De verjaardag van Eleni & Nyntha. Een bezoekje aan ’t Platteland in Veulen. En wie weet waar we nog meer gaan belanden! 

Vakantie! Nog 5 weken te gaan! Rust! ♡