Een nieuw schooljaar is begonnen!

13 Augustus. De eerste dag van het nieuwe schooljaar. Het eerste schooljaar wat de #bendevan4 echt van het begin af aan gaat meemaken.

Voor Larissa het laatste jaar, want zij start aan het bijzonder Groep 8 jaar.
Eleni mag laten zien wat ze kan in Groep 6.
Xanneke start in Groep 5 en de kleine dondersteen is gestart in Groep 2.

Zenuwachtig stonden de meiden vanmorgen aan school. Mama voelde stiekem net zo zeer de zenuwen als de dames zelf. Ik voelde me weer even net als toen ik zelf voor het eerst naar school ging in een nieuw schooljaar. Het lokaal wat schoon ruikt, een nieuwe plek in de klas. Niet weten naast wie je komt te zitten. Weer je vriendinnetjes zien na al die tijd en al dat nieuws wat er op je af gaat komen.

De meisjes vonden het een geslaagde dag. De een nog enthousiaster dan de ander. En dat maakt het voor Erik en mij alleen maar mooier en specialer en bevestigd voor ons alleen maar dat de stap die we 8 maanden geleden gezet hebben de juiste is geweest. De start om met ons 6 helemaal opnieuw te beginnen. Om ons eigen gezin te starten met ons eigen gezin. Dat klinkt raar, maar zo is het wel. Erik met zijn pareltjes, ik met mijn pareltjes.. Samen een geweldig gezinnetje.

Inmiddels is de verkoop van het huis helemaal rond. Gaan we zaterdag onze Grote Gezins Limousine ophalen. Onze eerste echte grote aankoop voor ONS gezin.

Nu kunnen we hopelijk de dingen die achter ons liggen, echt achter ons laten. De schepen verbranden of hoe zeggen ze dat zo mooi? De vakantie was een succes. 3 Heerlijke weken gehad met onze #bendevan4 die met de regelmaat van de klok werd aangevuld met kinderen van her en der. Ik zou eerlijk gezegd niet eens meer weten te vertellen wie er werkelijk allemaal gelogeerd heeft. Het komt er op neer dat het een succes was! Meiden hebben zich prima vermaakt en Erik en ik daardoor des te meer!

Dat het schooljaar 2012/2013 ons maar veel mooie momenten mag brengen! Wij genieten ervan!