1 Plus 1 WORDT 7!

1 + 1 = 6 Tja, de wiskunde voor de gek houden kunnen we maar al te goed!

Toen ik Erik leerde kennen, bedacht ik al snel dat 1 + 1 helemaal geen 2 is, maar gewoon 6. Dat namen we eigenlijk al snel allebei over, de kids namen het aan en het werd een begrip. En www.1plus1is6.nl was geboren. Maar wij zouden Erik en Samantha niet zijn, zouden wij de wiskunde niet gewoon weer voor de gek houden. Hoe? Nou gewoon met een nieuw rekensommetje!

3 + 3 = 5 Hoe dat in elkaar zit? Tja.. Men neme Erik. Heeft  2 kindjes. Larissa en Eleni. Erik neme.. Nee Men neme ook Samantha. Samantha heeft ook 2 kindjes, Xanne en Ymke. En dan hebben we Samantha en Erik. En Samantha en Erik KRIJGEN 1 kindje. Wat hebben we dan? Juist! Erik met 3 kindjes, Samantha met 3 kindjes en samen? Samen hebben we 5 kindjes!

Maar hey.. wacht. Een beetje uitleg he. Ik gooi het er zo neer. Er IS nog geen 5e kindje. Nouja.. Nog niet echt tastbaar, wel zichtbaar. Kindje nummer 5 oftewel Nummer 7 is in productie. Nu nog ter grootte van een perzik, nog heel diep verstopt in Samantha, maar ergens in 2013, ergens in juni of juli zal Nummer 7 het daglicht (of misschien wel TL-licht) gaan zien.

Waar in Maart 2011 een tweet het internet opvloog over de dure Chocomel bij de Jan Linders, waar er in April een date volgde bij IKEA. In december een verhuizing volgde naar Venray, volgt nu de kers op de kroon of de kroon op de taart of gewoon een geweldig mooi bijzonder speciaal iets!

@Dad_alone en @Semke1981 krijgen een heuse Twitterbaby! Een lief klein hummeltje helemaal van ons. We zijn blij, we zijn verheugd, we zijn bang, ongerust, maar zo gelukkig en zo verliefd op dat kleine hummeltje wat me nu eindelijk wat minder misselijk maakt! We zijn ZWANGER!