Mainstreet Pathé Eindhoven!

Enige tijd geleden werd bekendgemaakt dat de favoriete boyband van Xanne en Eleni, Mainstreet, in 4 bioscopen van Pathé een fanevent zou houden om hun nieuwe videoclip van hun nieuwste nummer “Change is good” in première te laten gaan.
Eindhoven was er 1 van.
Een meezing clip marathon, een akoestisch optreden van Mainstreet, een drankje, een zaalselfie en een goodiebag.
Precies iets voor onze 2 grote fans!

Snel overleg met andere ouders resulteerde erin dat, àls we kaartjes konden bemachtigen, de 2 vriendinnen die in april mee waren naar het concert in Utrecht ook nu weer mee mochten.

Mama Sammy is ervaringsdeskundige in het kopen van dit soort kaartjes, dus die zat al op tijd klaar toen de verkoop zou beginnen. Wat heet snel: Ze had de éérste 5 kaartjes, met zelf uit te kiezen stoelen! (Er moest een volwassene mee vanwege de leeftijd)
Eindresultaat was: 5 stoelen, op de éérste rij, in het midden!

Gisteravond waren de 2 vriendinnen al bij ons om samen alvast de voorpret te kunnen delen.

wpid-wp-1448738627333.jpeg

Vandaag was dan de dag: Ik mocht met ze mee naar de bioscoop. Of liever, zij mochten met mij mee ?
Vroeg uit de veren, opmaken, eten, zenuwen onder controle krijgen, CD met Mainstreet muziek in de auto, fantruien aan en klaar voor vertrek!

wpid-wp-1448738792274.jpeg

Ruim een uur van te voren waren we dan in Pathé Eindhoven. De ergste drukte mooi voor. Langzaam maar zeker werd het drukker en Xanne herkende al enkele Maniacs van foto’s.

Ik had logischerwijs een kaartje voor een stoel bij de meiden. Maar ja, wat moet ik als oude vader nu in het midden van rij 1 bij een boyband ?
Terwijl het steeds drukker werd, kwam ik in gesprek met een moeder die met haar dochter was. Dit gesprekje leidde tot een mini stoelendans: het meisje ging van rij 6 naar mijn plekje op rij 1 en omgekeerd. Meisje blij, (de 4 die ik bij me had ook blij dat ik niet bij ze zat? ?), moeder blij en ik stiekem ook blij ?

image

Het feest kon beginnen!

Allereerst een aantal videoclips van eerder uitgebrachte nummers, op het grote filmdoek. Indrukwekkend!
Het gegil van een zaal vol puber meiden was oorverdovend!

Toen brak de tijd aan voor het akoestische mini optreden. Bij opkomst van de jongens was het gegil zo mogelijk nog harder?
Ze begonnen met Change is Good, de single waar het allemaal om draaide en ze stonden nog geen 3 meter van de meiden vandaan, recht voor hun neus!

Volgens mij stonden ze er toch nog wat onwennig/zenuwachtig in het begin, maar dat ging over. Nog 2 nummers gezongen en toen kwam de beloofde zaalselfie. Nou ja, selfie…. ?

image

Dit was natuurlijk hèt moment van de dag: zoals je ziet zaten de jongens nog net niet op schoot bij de dames!

Tot slot nog hetgeen waar alles om draaide: De première van de clip van Change is Good!

 

Na afloop nog een goodiebag met o.a. een poster en een armbandje en weer op naar huis.
Als je het mij vraagt hebben deze 4 dames een hele mooie, spannende, indrukwekkende ochtend mogen meemaken!

image

En Papa Erik? Die heeft ergens onopvallend op rij 6 stiekem toch wel genoten van de clips, het gegil, het meezingen met de nummers door een zaal vol puber meiden, een paar kippenvel momentjes!???