Ymke 8 jaar!

image

Kleine meisjes worden groot! En vandaag is het de dag van Nummer 6 van de Bende 5! Onze Ymke-Simona!

Ymke is vandaag jarig en wordt vandaag 8 jaar!
8 Jaar geleden kwam ze, na een hele pittige zwangerschap, met een keizersnede op de grote boze wereld. De gynaecoloog liet haar aan me zien en 2 grote bruine kijkers keken me aan. Wat waren we blij dat ze veilig en wel eindelijk op de wereld was!

Ymmie is een meisje met een geheel eigen karakter. Haar grote bruine kijkers heeft ze nog steeds en met die bruine ogen kan ze je aankijken en betoveren. Met haar kwebbeltje kan ze je versteld doen staan met haar kennis, maar ook tot ‘wanhoop drijven’ als ze maar door blijft kwebbelen. Haar bijnaam is niet voor niks “tante Kweb” ­čśë
Maar tante Kweb of niet. Het is zo’n lief en behulpzaam meisje en dat is ze altijd al geweest.

8 Jaar. 8 Jaar al mijn kleine grote meisje. Als ik naar haar kijk kan ik niet bevatten dat ze al zo groot is en al 8 jaar is. Soms vergeet ik dat ze al zo groot is. Of zou ik het nog niet willen weten ;).

Proficiat lieve Ymke!
20 December gaan we er een FEEST van maken! Samen met je grote zus!