Top 2000 Cafe 2016-2017

De jaarwisseling is iets wat je samen viert. Tenminste? Als het kan. In een samengesteld gezin als het onze betekent dat, dat we het ene jaar wel compleet zijn en het jaar daarop alleen Nyntha hebben. Ook een beetje compleet, maar echt compleet zijn we als we met 7 zijn. 

2 Jaar geleden sleepten we de meiden mee naar Hilversum. Nyntha nog met de sonde en de meiden met lichte tegenzin, want eigenlijk wilden ze helemaal niet naar het Top2000-Cafe! Totdat we er waren en het een hele gezellige avond en een bijzondere jaarwisseling werd! De meiden hebben 2 jaar gevraagd of we weer gingen als ze bij ons waren met de jaarwisseling.

Toen de kaartjes te koop waren, zaten we dan ook achter de pc en was het net zo spannend als toen we tickets kochten voor Shawn Mendes of Marco Borsato. En toen het gelukt was stuiterden de meiden die thuis waren als volleerde Dora’s door het huis: “We did it!”

Oudejaarsavond was het zover. Met een tussenstop bij de McDonald’s voor de gevulde maag reisden we door naar Hilversum en natuurlijk waren we veel te vroeg. Maar dát zorgde er wel voor dat we eerder naar binnen konden en we binnen mochten genieten van Brabant! Een liedje wat alle meiden uit volle borst meezingen! Zelfs mijn Limburgse meisjes ;-).

Deze slideshow vereist JavaScript.


De jaarwisseling in het Top2000-Cafe was een avond met spelletjes en dans. Een avond met herinneringen en samenzijn. En wederom een avond om zeker niet te vergeten!

Gaan we over 2 jaar weer? Ik weet het niet. Dan is Larissa 17, Xanne 15, Eleni 14. Wie weet waar de meiden dan hun jaarwisseling willen vieren en met wie. Als het aan ons ligt wel!

Nyntha heeft in ieder geval nog geen jaar gemist! Voor haar is er echt een traditie geboren! Van 2013 t/m 2016, geen jaar heeft ze gemist. Dus met Nyntha gaan we zeker!