Wintercircus en Kerst 2016

Een beetje verlaat blogje, maar soms zitten de woorden in het hoofd maar lukt het niet om ze op ‘papier’ te zetten. Dus dan wachten we even tot het wel lukt ;-).

Op 2e Kerstdag waren we door Opa en Oma Piano uitgenodigd in Nuenen. Dit deel was bekend voor de meiden. Wat de meiden echter niet wisten was dat we ook naar het Wintercircus gingen in Eindhoven. Hier waren de 4 grootste dames al eens eerder geweest (2012/2013). Toen was Nyntha nog een boontje. We hadden de meiden alleen verteld dat we naar Eindhoven moesten vooraf dus het gegis was in volle gang toen we Larissa en Eleni hadden opgehaald.

Toen we ook nog de auto parkeerden op dezelfde plek als de vorige keer wisten de meiden het eigenlijk wel zeker! Al bleef ik volhouden dat we hier gewoon hadden afgesproken met Opa en Oma en dat we van hieruit verder gingen naar de plek van bestemming *fluit*. Heel even geloofden ze me. Heel even. Totdat de tijd naderde dat we naar binnen moesten en Opa en Oma nog niet op de parkeerplaats waren en we dus toch uit de auto moesten. Buiten hingen spandoeken van het Wintercircus dus de meiden wisten het zeker!

Eenmaal binnen was het nog heel even wachten en toen Opa en Oma er eenmaal waren en de jassen in de garderobe hingen, konden we onze plekjes opzoeken. Nyntha vond het allemaal maar wat spannend! Tussen Oma en Mama in was toch wel heel erg fijn! De grote dames zaten bij Opa, een rij achter ons. En we hadden een prima uitzicht!

Het was een hele mooie afwisselende show met dans, acrobatiek, muziek, illusie, clowns. En alles precies in de juiste proporties. Niet te lang zodat de kleintjes het niet vervelend zouden vinden, maar ook niet te kort zodat je ontevreden achterbleef. The right amount of entertainment! ♡

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na de fantastische show gingen we, zoals altijd, met een legere auto richting Nuenen. De meiden verspreiden zich dan altijd richting Opa’s auto.
In Nuenen mochten we genieten van een heerlijke soep met broodjes. Werd Erik’s geheugen getest over een wegrestaurant waar het recept van de soep vandaan kwam (en hij weet het nog steeds niet :-p) en werden we allemaal ontzettend verwend!

Kerst 2016 was wederom een kerst om vooral niet te vergeten. De meiden hebben genoten van alles en het was vooral heel bijzonder om samen te zijn.