Wie is @Semke1981

Een blog.. Alsof ik er ook nog geen had of zo.. Maar deze is anders! Deze staat voor een nieuwe stap in mijn leven. Een nieuw begin! Maar voor ik hier een hoop onzin neer ga zetten, zal ik me ff voorstellen..

Ik ben Semke1981 aka Nr2.. In het dagelijkse leven, noemt men mij eigenlijk meestal Samantha.. Sammy.. Sam.. Sem.. Ik ben nóg heel ff 29 en ontzettend trotse mama van 2 prachtige meiden, Xanne van 7 en Ymke-Simona van 3. Xanne aka Nr4 en Ymke aka Nr6!
Ik woon in de mooiste provincie van Nederland in het diepe Zuiden.. Limburg! En dan natuurlijk in de fijnste stad, Roermond! Ik doe ook nog iets wat ze werken noemen. Ik ga een paar keer per week met plezier (zo nu en dan) naar de Kijkshop in Roermond.
Naast dit allemaal ben ik ook nog een zusje en een dochter.. Mijn Papa en Mama wonen in Roermond en hebben er voor gezorgd dat ik de jongste ben uit een gezin van 5: Manuela, Peter, Jessica en Rebecca!
Ow ennuh.. wat ik in geen geval mág vergeten! Waarom deze nieuwe blog? Een nieuw leven, een lief nieuw vriendje sinds een paar maanden met 2 prachtige meiden! Erik aka Dad_alone aka Nr1 met zijn meiden Larissa aka Nr3 en Eleni aka Nr5! Samen zijn we de basis achter #1Plus1is6. En jawel, we kunnen wel tellen hoor! Denk er maar eens over na!
Nou goed, dit ben ik.. Ik ben zoals ik ben.. Leer er mee omgaan.. of niet natuurlijk.. Ik geniet van mijn leventje, ben gelukkig met de mensen in mijn leven..

Groetjes van een ech Limburgs meadje!