Afscheid van Fausto en meer

Vandaag was mijn verjaardag en zowel Julia als Fausto feliciteerden mij vrijwel direct. Fausto in vrijwel perfect Nederlands en Julia vroeg hoe ze het goed moest uitspreken. Het was een bijzonder moment om dit nog heel even te hebben met allebei, wetende dat Fausto rond 11 uur opgehaald zou worden. 

En zo was het. Even na elven ging de deurbel en ging Fausto zelf de deur openmaken om zijn gastgezin binnen te laten. Nyntha huppelde achter hem aan en we hoorden haar zeggen: “Kom maar binnen!” Na een korte kennismaking van onze kant met zijn familie kregen we nog een dikke knuffel van Fausto en kreeg ik nog een cadeautje van Fausto in handen gedrukt. Zeep uit Portugal, gemaakt van ezelmelk. Een bijzonder product wat ik zeker ga uitproberen.

En zo verliet Fausto ons huisje en zwaaiden we hem uit. 

Julia en Xanne hadden inmiddels al plannen gemaakt om samen het dorp in te gaan. Dus tassen werden ingepakt en fietsen werden gegrepen en daar gingen ze weer. Naar het dorp. Heerlijk om te zien hoe ze het samen zo kunnen vinden. Er is zeker nog sprake van een taalbarrière, maar deze wordt kleiner en kleiner. Julia leert steeds meer Nederlandse woorden en Xanne leert het Engels steeds beter begrijpen. 

Toen de dames thuiskwamen stond Julia in de kamer met 2 roosjes. Voor mij, omdat ik jarig was. Ik moest echt even slikken. Ik vond het zo lief! 

Na het eten besloten we om Julia en Nyntha mee te nemen naar Clevers in Overloon. Om een ijsje te gaan eten. Julia begreep al snel waarom we niet te voet gingen. ;-). Na een behoorlijke wachttijd kregen we onze ijsjes voorgeschoteld. 

En natuurlijk hebben we genoten. We hebben weer goed gekletst en het al gehad over onze plannen voor morgen. Maar daarover morgenavond meer 😉

Een gedachte over “Afscheid van Fausto en meer”

  1. Happy Happy Birthday to you Samantha! I hope you all enjoy your day at the beach tomorrow.

Reacties zijn gesloten.