Drie op een rij! Julia, Fausto en Pedro.

Fausto, Julia en Pedro op t Raayland. Samen op de fiets!

Vandaag was t tijd om ons, samen met Julia, te melden op t Raayland. Dit was gelijk een fijn weerzien met Fausto en voor Julia, Fausto en Pedro een weerzien, want zij zagen elkaar weer. Zij zijn met hun 3 de studenten die in Venray studeren vanuit Travel Active. 

Na een kort voorstelrondje werden we opgedeeld in drie groepjes en wij mochten samen met Nederlandsdocente Irene Michiels plaatsnemen aan een tafel. De wensen van Julia werden doorgesproken, de mogelijkheden van school en ook werd besproken wat er nodig was vanuit Amerika zodat Julia volgend jaar geen schooljaar over hoeft te doen. Zo werd er een keuze gemaakt en werd besloten dat Julia VWO4 zou gaan doen met een Natuur & Gezondheid-profiel. Wel hier en daar een kleine aanpassing. Geen Frans en/of Duits, omdat dit met nul-voorgeschiedenis vrijwel onmogelijk is. Er wordt geprobeerd om hiervoor in de plaats tekenen en Onderzoeken  & Ontwerpen te zetten. Tekenen is een vak wat Julia heel graag wil en O&O is een vak waarin ze kan leren op vele fronten, maar ook zeer zeker op taalvlak. 

Al met al was het een leerzaam en interessant gesprek en gingen we huiswaarts met veel nuttige informatie. 

Voor de avond stond de inschrijving in de Gemeente gepland. Dát ging net ff anders. Door miscommunicatie tussen een aantal instanties is dit nog niet afgerond. Papieren zijn daar, maar het studentenvisum/verblijfsvergunning is nog niet binnen dus de Gemeente wilt nog niet. En dus moeten we nog wachten. We hebben nu wel n kort lijntje binnen de Gemeente. Geen afspraken meer die 2 weken in de toekomst liggen. Nu alleen nog snel bij de IND terecht kunnen, dan kunnen we alles afronden. En dan is Julia een Venrays megje ;-).

Een gedachte over “Drie op een rij! Julia, Fausto en Pedro.”

Reacties zijn gesloten.