Weekend Limburgse Peel. Dag 1. De verrassing!

Eigenlijk wilden we de meiden laten zwemmen in de Sprank in Venray. Maar toen zagen we wat dat eigenlijk kostte tegenwoordig! Dus bedachten we dat t misschien leuk was om dan zaterdag met de meiden gaan zwemmen in de Limburgse Peel. Iets royaler en qua prijs in de zelfde prijscategorie.

Terwijl ik op de site aan t kijken was, zag ik nog 1 7-persoonshuisje vrij voor het weekend en 1 8-persoonshuisje. “Hè, Erik, zullen we gewoon t weekend weggaan met de meiden? Zullen we eens gek doen?!” Ff samen gekeken naar t verschil tussen 7 en 8-persoons en de beslissing was gevallen. We gingen t gewoon doen! Dit hadden de meiden wel verdient! (En wij ook.. ;-))

Om kwart over 4 waren alle meiden thuis. “Dames? Gaan jullie even de belangrijkste schoolspullen inpakken? Schone kleren aan? Rest is al ingepakt.” ‘Huh? Hoezo? Wat gaan we doen? Waar gaan we heen?’
Het grote raden begon weer en terwijl ze de belangrijkste dingen in gingen pakken, zorgde ik voor het eten. Pakte Erik de auto in en zo zaten we even na 6 uur in de auto. Meiden nog steeds onwetend.
Op een kleine 10 kilometer afstand,  maar het voelde alsof we kilometers van huis waren!

Een dikke vette pluim voor Center Parks,  want waren ze weliswaar vergeten om onze linnenpakketten in het huisje te leggen, na een telefoontje werd het gelijk nagebracht inclusief een gratis dekenpakket voor Nyntha.
En toen we de haard niet aan durfden te steken, omdat de gebruiksaanwijzing niet overeenkwam met de haard, stond er binnen 5 minuten iemand aan ons huisje voor uitleg. Chapeau!!

Avond 1 hebben we doorgebracht op de banken met The Voice op tv. De 2 kleintjes op tijd naar bed. En na The Voice de groten er ook achteraan. Op naar Dag 2!!

image

image

image